για &

Μύκονος

Μύκονος Παραλίες

Στη Μύκονο υπάρχουν παραλίες για όλα τα γούστα και κάθε επισκέπτη. Οι πιο δημοφιλής είναι οι Σούπερ Παραντάις, Παραντάις, Πλατύς Γιαλός, Ψαρού, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Στέφανος, Ορνός και Παράγκα. Αν επιθυμείτε να κάνετε το μπάνιο σας σε μια πιο ήσυχη παραλία μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Αγράρι, Πάνορμο και Ελιά. Αν είστε φανατικός του σερφ και θέλετε άνεμο σας προτείνουμε τις παραλίες της Φτελιάς, Αγίας Άννας και Καλαφάτη, όπου υπάρχουν τέλειες συνθήκες για το άθλημά σας.

Η Μύκονος είναι το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, διατηρεί την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου και σας περιμένει να σας προσφέρει διακοπές πέρα από τις προσδοκίες σας και τη φαντασία σας.

Έγινε γνωστή για την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή και ατέλειωτη διασκέδαση, καθώς και από τους παραδοσιακούς της ανεμόμυλους, τις υπέροχες παραλίες, την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τους εξαιρετικά ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους. Με άλλα λόγια η Μύκονος προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές και αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για διάφορους τύπους επισκεπτών. Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα χάρτη της Μυκόνου, ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους οικισμούς του Πλατύ Γιαλού, ενημέρωση για τις παραλίες της Μυκόνου και τα αξιοθέατα. Τέλος υπάρχουν οι αποστάσεις του ξενοδοχείου Καμάρι από τα σημεία ενδιαφέροντος, συγκοινωνία και άλλα.

Στη Χώρα της Μυκόνου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τους Μύλους, την Αλευκάντρα και τη Μικρή Βενετία, την Παναγία την Παραπορτιανή καθώς και τα αρχαιολογικό, Ναυτικό και Παραδοσιακό μουσεία. Άλλα αξιοθέατα είναι η Παναγία Τουρλιανή στην Άνω Μερά και προϊστορικός οικισμός στον Πάνορμο. Επίσης προτείνουμε να πάρετε ένα χάρτη και να αφιερώσετε χρόνο σε μια βόλτα μέσα στα στενά σοκάκια της Χώρας με τα γραφικά κυκλαδίτικα σπιτάκια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια.
ESPA
ESPA